Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
4 pareri

Oxigenometru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2046 lei Lei
Brand
86031
Out Of stock
Descriere
Oxigenometrul piscicultura poate masura pH-ul, conductivitatea sau TDS sau salinitatea si oxigenul dizolvat, in functie de tipul de sonda atasat sau utilizatorul ar putea atasa trei tipuri de sonde in acelasi timp.

Designul oxigenometrului permite atasarea sau inlocuirea usoara a sondelor pe aparat: sonda trebuie doar insurubata in conectorul cu aceesi culoare pentru o masurate precisa si rapida.

Este cel mai bun oxigenometru portabil, proiectat special pentru masuratori profesionale in acvacultura, piscicultura, ferme acvatice, laboratoare, piscine, tratarea apei sau alte activitati conexe din industrie, in toate tipurile de apa (dulce sau sarata).

Fata de modelul vechi de oxigenometru, acesta aduce urmatoarele imbunatatiri si plusuri:

A. Economisire de energie: Alimentare cu mai putine baterii: 4 in loc de 6 baterii AAA

B. Sonda de Oxigen Dizolvat (D.O) imbunatatita: sonda a fost reproiectata astfel incat s-a redus electrolitul folosit si s-a introdus modul de masurare FAST D.O. pentru a scurta timpul de testare.
In plus, s-a adaugat un capac anti-coliziune pentru a proteja fiecare sonda.

C. Imbunatatirea masurarii conductivitatii electrice (CE): s-a adaugat calculul Total Disolved Solids (TDS) (masurat in ppm, ppt) pentru nevoile de utilizare in gradinarit (culturi hidroponice, sere hidroponice, sisteme hidroponice).

D. Imbunatatirea sondei de conductivitate electrica (CE): sonda a fost reproiectata pentru a oferi un interval de masurare mai mare pentru aplicatii cu concentratii mai mari. Si aceasta sonda este protejata printr-un capac anti coliziune. In plus, s-a adaugat capacul anti-coliziune pentru protectia sondei.

E. Imbunatatirea sondei de pH: sonda foloseste o formula cu o rezistenta ionica scazuta, pentru a permite masurarea stabila a pH-ului si in apa limpede.
Capacul anti-coliziune este, de asemenea, furnizat ca standard pentru a proteja fiecare sonda de pH.

F. Capac pentru conectorii de sonde care nu sunt folositi: oxigenometrul are posibilitatea conectarii a trei sonde in acelasi timp, insa nu toti clientii au nevoie de toate. Din acest motiv, s-a adaugat un capac care sa protejeze de apa si praf conectorii care sunt nefolositi.

G. Pentru a evita orice confuzie intre oxigenometrul model nou, imbunatatit (86031), si cel vechi (8603), oxigenometrul nou are inscriptionat logo-ul si sigla cu 86031 pe partea frontala. In plus, sondele noi nu sunt compatibile cu modelul vechi de oxigenometru.

Detalii aici: https://www.electricfilm.eu/magazin-online/ro/home/716-oxigenometru-piscicultura.html
Trimite mesaj
Din Gura in Gura